Zelf templates genereren

In Pararius Office is het mogelijk om je eigen Templates toe te voegen. Het gaat dan om Templates van documenten, SMSjes en e-mails.

Op verschillende locaties in het systeem vind je de termen "standaard templates" en "custom templates" terug. Een "standaard template" is een document of tekst die wij voor je hebben klaargezet. Deze kun je dus direct gebruiken voor jouw werkzaamheden. Een standaard document templates kun je achteraf nog aanpassen omdat deze als Word-bestand aangeboden zal worden.

Je vindt de Templates terug onder de volgende noemers:
  1. Objecten
  2. Contacten
  3. Dossiers
  4. Agenda
Als je je eigen template wil toevoegen (oftewel een "custom template") dan kun je hiervoor de Template Tool gebruiken.

De Template kan worden opgebouwd met codes.