Objectoverzicht

Objectoverzicht

Object toevoegen


Je gaat direct naar het scherm waar je het object kunt gaan invoeren. Hier kies je voor het objecttype. Dit is belangrijk omdat het objecttype bepaald welke invoervelden je te zien krijgt. Dit kan achteraf niet meer gewijzigd worden dus zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt!
Wil je een buitenlands object toevoegen? Selecteer het land en vul een geldig adres in. Voor een geldig buitenlands adres kun je het beste gebruik maken van https://maps.google.nl.

Object zoeken

In dit tabblad vind je de mogelijkheid om het aanbod te filteren op specifieke kenmerken als; welke objecten staat online op uw site? Welke woningen staan momenteel op Pararius of op Funda? In welke stad etc.


Het is ook mogelijk om objecten te selecteren en deze te mailen of in een Excel-overzicht te zetten. Alle gearchiveerde objecten kun je vinden onder het vinkje “Toon gearchiveerde resultaten”. 


Planning

Hier vind je een overzicht van woningen die je kunt selecteren op de volgende opties:
  1. Binnenkort beschikbaar
  2. Later beschikbaar
  3. Offline, maar beschikbaar
  4. Voldoet niet aan de punten
  5. Laatst online
Dit wordt ingelezen op basis van het veld “beschikbaar per”. Je krijgt 2 maanden, 1 maand, 1 week en 1 dag voordat de datum afloopt een melding in het wereldbolletje.

Incompleet

Indien je een object niet geheel hebt ingevoerd, komt deze naast het reguliere overzicht ook in het overzicht met incomplete objecten. Je kunt hier filteren op objecten zonder foto’s, objecten zonder eigenaar en objecten met geringe informatie.
    • Related Articles

    • Objecten toevoegen

      Wanneer je een woning nieuw in wilt invoeren ga je naar "Objecten" en klik je op "Object toevoegen". Ben je op zoek naar een woning die je al eerder hebt ingevoerd? Klik dan op "Object zoeken". Je krijgt eerst de vraag wat voor object het is. ...
    • Objecten invoer

      Nadat je een object hebt toegevoegd, ga je meer informatie invoeren over het object. Het Object (de basisgegevens van de onroerende zaak), de Advertentie (wat betrekking heeft op jouw objectpresentatie) en de Publicaties zijn 3 verschillende schermen ...
    • Webinar - Het invoeren van objecten is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

    • Welke exportpartners zijn er? Op welke websites kan ik woningen plaatsen?

      Bij elke object kun je kiezen op welke websites/platformen je het object wil plaatsen. Alle betaalde platformen hebben een eigen vinkje. Alle gratis platformen zijn verzameld onder het "Publiceer-vinkje".  Bij de exportinstellingen vind je hier meer ...
    • Zoekopdrachten

      Pararius Office kan volautomatisch jouw aanbod per mail versturen naar ingeschreven woningzoekers. Zo houdt je geïnteresseerden gemakkelijk op de hoogte. In dit artikel vind je een uitleg over de mogelijkheden. Soorten leads Leads kunnen op de ...

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.