Agenda

Agenda

De agenda geeft je toegang tot jouw eigen afspraken en die van jouw collega's. Elke collega dient dan wel een eigen gebruiker te hebben!

Met de meest linkse pijltjes is het mogelijk te navigeren door de maanden. Met de rechterpijltjes kun je navigeren door de weken.
Aan de linkerkant staan alle medewerkers (die gebruik maken van Pararius Office) van het kantoor die in de agenda kunnen en waarvoor afspraken gemaakt kunnen worden. Door op de kleur naast de medewerker te klikken kun je de kleur van diens afspraken aanpassen. 

Rechtsboven vind je de toon mogelijkheden van de agenda, per dag, per week, alle gebruikers naast elkaar etc. Voor elk van deze mogelijkheden is een print optie d.m.v. het print icoon in het midden van in je scherm. De lijst toont de afspraken voor de komende maand in chronologische volgorde. Bij zoek op beschrijving rechts bovenaan in het scherm kan gezocht worden door de agenda naar objecten en contacten. Denk hier bijvoorbeeld aan bezichtigingen die bij een bepaald object zijn geweest binnen een bepaald tijdsbestek, of bezichtigingen van een bepaalde zoeker. 

Het is mogelijk om voor ieder soort afspraak, of voor iedere collega een individuele kleur te kiezen. Je kunt de kleur simpel wijzigen door op het gekleurde blokje voor de naam te klikken.


Mocht je de voorkeur hebben om ieder soort afspraak (bijv. bezichtiging of telefonisch afspraak) een andere kleur te geven, dan kan dit bij het "?" in de agenda ingesteld worden. Het onderwerp/type afspraak blijft in de kleur van de gebruiker. 

 

Het is ook mogelijk om de standaardlengte van een afspraak in te stellen. Dit is standaard 30 minuten en kan aangepast worden in de Systeeminstellingen. 
Om je afspraken ook op je telefoon te kunnen bekijken is het mogelijk om een koppeling met Google Calendar te bewerkstelligen. Klik hier voor meer informatie.

    • Related Articles

    • Afspraken maken

      Jouw agenda is een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden en je probeert om hem zo vol mogelijk te krijgen (of juist niet). Daarom kun je de agenda altijd snel terugvinden. Je vindt de agenda namelijk linksboven in elk scherm van Pararius ...
    • Synchroniseren met de agenda van Outlook (Windows)

      Let op: voordat afspraken in Outlook terecht kunnen komen, dien je eerst de synchronisatie vanuit Pararius Office te activeren. Klik hier voor meer informatie! De gemakkelijkste manier om afspraken in de Outlook agenda en die van Google Calendar te ...
    • Persoonlijke instellingen

      Als je met de muis over jouw inlognaam gaat dan krijg je een aantal mogelijkheden te zien: hier tref je onder meer persoonlijke instellingen, Systeeminstellingen, jouw huidig saldo & uitloggen. Saldo Het is mogelijk om je saldo op te waarderen. Met ...
    • Systeeminstellingen

      Bedrijfsinstellingen Hier vul je je bedrijfsinformatie aan. De gegevens die je hier invoert worden ook gebruikt in documenten die je genereert en met exportpartners. Goed om te weten: sommige velden kunnen alleen met behulp van de helpdesk gewijzigd ...
    • Mailinstellingen

      Zodra een woningzoekende zich op jouw website inschrijft komt deze in Pararius Office te staan als zijnde ‘lead’ (zoekopdracht). Via deze tool is het mogelijk om automatisch “matchingmails” te versturen. Deze mail kan dagelijks of wekelijks verstuurd ...

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.