Tabbladen bij contacten

Tabbladen bij contacten

In elk contact vind je aan de bovenkant nog verschillende tabbladen. 

In het tabblad "Details" vind je alle gegevens van dit contact. Op deze pagina vind je meer informatie over het wijzigingen van deze gegevens. 

Hieronder vind je een beknopte uitleg over de andere tabbladen: 
 1. Taken: je kunt een gemakkelijk Taken aanmaken die direct zijn gekoppeld aan dit contact. De taak komt direct in het Takenoverzicht. Ook zie je hier een overzicht van de taken die aan dit contact zijn gekoppeld. 
 2. Bestanden: in dit tabblad kun je bestanden uploaden die gerelateerd zijn aan dit contact. Ook worden documenten, die gemaakt zijn in Pararius Office, automatisch toegevoegd als het contact is gebruikt. Op deze pagina vind je meer informatie over het bestandsbeheer. 
 3. Communicatie: in dit tabblad kun je verschillende vormen van communicatie aanmaken die betrekking hebben tot dit contact.  
  1. Print: onder print kun je verschillende documenten aanmaken. Standaard staan hier documenten die door Pararius Office zijn toegevoegd. Het is ook mogelijk om zelf documenten toe te voegen. Op deze pagina vind je meer informatie over het toevoegen van deze documenten.
  2. Verzend SMS:  vanuit het contact is het mogelijk om meteen een SMS te versturen. Je kunt hier ook kiezen voor een "template". Klik hier voor meer informatie over de templates.
  3. Verzend mail: vanuit het contact is het mogelijk om meteen een bericht te versturen. Je kunt hier ook kiezen voor een "template". Klik hier voor meer informatie over de templates.
  4. Factuur: je kunt, net zoals op andere plekken in Pararius Office, gemakkelijk een factuur aanmaken op basis van de gegevens die in het systeem staan. Klik hier voor een verdere uitleg over het maken van facturen.
  5. EDR credit check: het is mogelijk om de contactgegevens door te sturen naar EDR voor een credit check. Het resultaat is direct zichtbaar in het contact. Op deze pagina vind je meer informatie over de kredietcheck van EDR.

  • Related Articles

  • Tabbladen bij object

   Bij elk object zie je een aantal tabbladen. Per tabblad vind je verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Voor de volgende tabbladen kun je naar aparte artikelen: Object Advertentie Publicaties Zaken Verhuur/Verkoop Taken Diensten Templates ...
  • Contactoverzicht

   Het overzicht van de contacten vind je onder "Contacten" in de blauwe balk. Je kunt vanaf elke pagina naar de contacten toe. In het menu heb je direct de mogelijkheid om een nieuw contact aan te maken. Door op "zoeken" te klikken, kom je in het ...
  • Tools

   Onder de knop "Tools" vind je nog een aantal handige mogelijkheden. Hieronder vind je een korte uitleg over de belangrijkste tools. Mailingtool Via de mailingtool kun je objecten of algemene mails eenmalig of periodiek verzenden. Ook kun je ...
  • Webinar - In contact komen met de nieuwe Contactentool

  • Hoe werkt het label bij een woning?

   Het label is de status die je aan een object kunt meegeven voor je eigen website. Zo kun je een woning extra aandacht geven op jouw website door een label te selecteren. Ook kun je aangeven of de bezichtiging vol is of de woning "onder voorbehoud" ...

  Heb je vragen?

   Mis je iets?

   Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.