Publiceren

Wanneer alle informatie over het Object en de Advertentie hebt ingevoerd, kun je verder gaan met het publiceren van het object.

Het Object (de basisgegevens van de onroerende zaak), de Advertentie (wat betrekking heeft op jouw objectpresentatie) en de Publicaties zijn 3 verschillende schermen en hebben dus verschillende instructies:
  1. Een instructie over het invoeren van het Object vind je hier.
  2. Een instructie over het invoeren van een Advertentie vind je hier.
  3. Een instructie over het publiceren naar de verschillende publicatiepartners vind je hieronder.
Het publiceren van een object is verdeeld in drie onderdelen: het Object, de Advertentie en de Publicaties. Het object bestaat uit informatie die betrekking heeft op de onroerende zaak, zoals bijvoorbeeld het adres, het aantal (slaap/bad)kamers, mogelijke buitenruimtes en de oppervlakten. De Advertentie is het deel wat vaker kan veranderen, zoals de verhuur- of verkoopprijs, de aanbiedingstekst en de media. Bij de Publicaties geef je aan naar welke publicatiepartners je het object gaat publiceren.

Aan de bovenzijde kun je navigeren naar verschillende onderdelen van het object:

1. Object, hier vind je informatie die betrekking heeft op de onroerende zaak
  2. Advertentie, hier kun je informatie invoeren over de objectadvertentie (zoals de prijs of foto's). Dit is de huidige pagina.
  3. Publicaties, hier bepaal je op welke publicatiepartners het object wordt gepubliceerd
  4. Zaken, hier vul je de lijst van zaken in
  5. Verhuur/verkoop, hier vul je belangrijke informatie over het afmelden of hier koppel je de belanghebbenden (huurder, koper, verhuurder, verkoper) aan het object
  6. Bestanden, hier upload je bestanden die je wil opslaan bij het object
  7. Kaarten, hier vind je de kaartweergave van de locatie van de woning. Deze wordt automatisch gemaakt
  8. Geschiedenis, alle wijzigingen (met datum, tijd en medewerker) die aan dit pand zijn gedaan vind je hier
  9. Diensten, bestel gemakkelijk diensten en producten zonder woninginformatie opnieuw in te moeten voeren
  10. Templates, maak snel en gemakkelijk documenten met gegevens uit het object
Ook vind je aan de rechterzijde een overzicht van wat er al is ingevoerd en wat je nog kunt invoeren. Onder dit overzicht kun je naar de Publicaties toe.

Publiceren

Op de publicatiepagina vind je alle partners waarnaar je kunt publiceren.
Wil je een object depubliceren? Lees hier hoe je dat doet!
Er gelden verschillende "toelatingseisen" voor een object op de verschillende platformen. Om je hierbij te helpen laat Pararius Office zien of een object al toegelaten wordt op de platformen. Als een object "klaar" is voor publicatie, dan zie je naast de naam van de partner een groen vinkje staan. Als een object nog onvoldoende is ingevoerd, dan komt er een rood kruis te staan.

Door het schuifje naast de publicatiepartner open te zetten kun je ervoor zorgen dat de publicatie naar deze partner geactiveerd wordt.
Wanneer er een rood kruis achter de partner staat kun je, door het schuifje open te zetten, zien waarom het object niet gepubliceerd kan worden.

Door op de foutmelding te klikken wordt je naar het veld gebracht dat de foutmelding veroorzaakt. Zo kun je snel en gemakkelijk het probleem oplossen!
Na het inschakelen van de publicatiepartners dien je altijd op "Publicaties bijwerken" te klikken! De "Publicaties bijwerken"-knop vind je onderaan de pagina. Deze knop bevestigt namelijk het activeren (of deactiveren) van de publicatiepartners.
Voer je een wijziging door in de woning? Deze wijziging wordt automatisch doorgestuurd naar de geactiveerde publicatiepartners!