Exportinstellingen

Partnerkoppeling activeren

Via deze instellingen kun je selecteren naar welke woningplatformen je jouw woningaanbod door wilt plaatsen. De export instellingen bevinden zich hier
Let op: sommige partnersites zijn betaalde diensten en worden door de partnersite zelf in rekening gebracht!
Je kunt een koppeling met een partner activeren door het vinkje achter partner aan te klikken en vervolgens op “Wijzig de instellingen van ...” te klikken. De koppeling wordt dan automatisch geactiveerd. De partner dient deze koppeling ook zelf te activeren. Dit kan enige tijd duren.

Mogelijke partners

Naast Pararius, je eigen website en Funda zijn er nog een aantal exportpartners waar je je aanbod op kunt plaatsen. Voor de diensten van deze exportpartner betaal je extra:
  1. Bedrijfspand.com: hier kun je je bedrijfspanden (zowel huur als koop) tegen betaling op publiceren. Klik hier voor meer informatie!
  2. Xpat Rentals: hier kun je je huurwoningen tegen betaling op publiceren. Klik hier voor meer informatie!
  3. Jaap: hier kun je je koopwoningen tegen betaling op publiceren. Klik hier voor meer informatie!
Er zijn er ook gratis exportpartners waarop jij je aanbod kunt publiceren. Zet bij een object een vinkje bij "Publiceer" onder de Online opties om deze door te plaatsen naar de gratis exportpartners.
  1. Huurstunt.nl: hier kun je je huurwoningen, garages, opslag en parkeerplaatsen op publiceren.
  2. Huurwoningen.nl: hier kun je je huurwoningen, garages, opslag en parkeerplaatsen op publiceren.
  3. Kamerstunt.nl: hier kun je je huurwoningen (kamers, studio’s en appartementen) op publiceren.
  4. Kamer.nl: hier kun je je huurwoningen (kamers, studio’s en appartementen) op publiceren.
  5. Huispedia: hier kun je je koopwoningen op publiceren. Klik hier voor meer informatie!
Met MakelaarsTV van Viewie kun je bovendien al je aanbod digitaal presenteren in bijvoorbeeld een etalage of op kantoor. Geheel in je huisstijl, altijd actueel en dynamisch gepresenteerd. Neem hiervoor contact op via info@viewiemedia.nl of bel 085-30 30 298.