Zoekopdrachten toevoegen (Koop)

Pararius Office kan volautomatisch jouw aanbod per mail versturen naar ingeschreven woningzoekers. Zo houdt je geïnteresseerden gemakkelijk op de hoogte.
Het toevoegen van woningzoekenden die op zoek zijn naar een koopwoning is erg vergelijkbaar met die functionaliteit voor Huur. Echter zitten hier ook verschillen in. Hieronder vind je een korte uitleg van deze functionaliteit.

Een zoekopdracht is een woningzoeker (contactpersoon) die je wil "matchen" met woningen. Dit doet Pararius Office volautomatisch en het is ook mogelijk om de woningzoeker hier direct, per mail, van op de hoogte te stellen. Een zoekopdracht is altijd een Contactpersoon waar je vervolgens een "wensenprofiel" aan koppelt.
Woningzoekers kunnen zich ook zelf inschrijven via een inschrijfformulier op jouw website. Hierdoor hoef je woningzoekers niet meer zelf in te voeren. Ze zullen automatisch een mail ontvangen als er een "match" gemaakt is met een woning. Meer weten? Neem dan contact met ons op!
Door onder "Leads" op "Zoekopdracht toevoegen" te klikken krijg je de mogelijkheid om een zoekprofiel aan te maken voor een contactpersoon.

In dit artikel gaan we in op het toevoegen van een woningzoeker die wil gaan kopen. De functionaliteit werkt ook voor woningzoekers die willen gaan huren. Klik hier meer voor informatie.
Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de contactpersoon te selecteren/in te voeren. Onder "Zoeker" kun je kiezen voor een nieuw contactpersoon of een reeds bestaand contactpersoon. Een bestaand contactpersoon kun je gemakkelijk koppelen door te zoeken op naam.
Via de tabbladen die rood staan aangegeven kun je meer wensen van de zoeker invoeren.

In het tabblad "Object type" selecteer je voor de woningzoeker het soort woning waarin ze kunnen wonen. Je kunt initieel kiezen uit 2 objectsoorten: appartement en woonhuis. Je kunt een of beiden selecteren waarna je vervolgens kunt kiezen uit alle objectentypen.
Houdt Control (CTRL op toetsenbord) vast en je kunt meerdere objecttypen selecteren. Apple gebruikers kunnen de Command (CMD op toetsenbord) vasthouden.

Onder het tabblad "Wensen" kun je nog een aantal wensen invoeren. In een later stadium kun je nog meer wensen toevoegen.
Naast de stad kun je Pararius Office ook laten zoeken op postcodes. Zo kun je dus gerichter zoeken naar een woning in een bepaald gebied. Het maakt dan niet uit of je postcodes met of zonder letters invoert.
Je kunt een postcodereeks invoeren door bijvoorbeeld 1000-1100 neer te zetten. Je kunt meerdere reeksen invoeren door deze te scheiden met een komma.

Klik op "Toevoegen" door deze zoekopdracht op te slaan. Je wordt meteen doorverwezen naar de pagina van de zoekopdracht.