Zoekopdracht toevoegen (Huur)

Zoekopdracht toevoegen (Huur)

Een zoekopdracht is een woningzoeker (contactpersoon) die je wil "matchen" met woningen. Dit doet Pararius Office volautomatisch en het is ook mogelijk om de woningzoeker hier direct, per mail, van op de hoogte te stellen. 
Een zoekopdracht is altijd een Contactpersoon waar je vervolgens een "wensenprofiel" aan koppelt. Hieronder staat uitgelegd hoe je dit doet. 
Woningzoekers kunnen zich ook zelf inschrijven via een inschrijfformulier op jouw website. Hierdoor hoef je woningzoekers niet meer zelf in te voeren. Ze zullen automatisch een mail ontvangen als er een "match" gemaakt is met een woning. Meer weten? Neem dan contact met ons op!
Door onder "Leads" op "Zoekopdracht toevoegen" te klikken krijg je de mogelijkheid om een zoekprofiel aan te maken voor een contactpersoon. 

In dit artikel gaan we in op het toevoegen van een woningzoeker die wil gaan huren. De functionaliteit werkt ook voor woningzoekers die willen gaan kopen en is erg vergelijkbaar met hoe het werkt voor "Huur". 
Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de contactpersoon te selecteren/in te voeren. Onder "Zoeker" kun je kiezen voor een nieuw contactpersoon of een reeds bestaand contactpersoon. Een bestaand contactpersoon kun je gemakkelijk koppelen door te zoeken op naam. 



Als je de contactpersoon hebt toegevoegd/geselecteerd dan kun je beginnen met het wensenprofiel. Je kunt het wensenprofiel op een later moment nog aanpassen maar ook aanvullen!

Wil je meer weten over de werking van de zoekopdrachten? Klik dan hier. 
In de Mailinstellingen kies je welke instellingen standaard gebruik worden. Zo kun je bijvoorbeeld de standaardfrequentie van een mail instellen. Dit geldt dan voor alle nieuwe zoekopdrachten!

    • Related Articles

    • Leads

      In de menubalk vind je bij zowel "Huur" als "Koop" de knop "Leads".  In het menu wat verschijnt krijg je 4 keuzes: Zoekopdracht toevoegen, op deze wijze kun je een contactpersoon toevoegen als "woningzoeker". Wanneer dit proces is afgerond vind je de ...
    • Mailinstellingen

      Zodra een woningzoekende zich op jouw website inschrijft komt deze in Pararius Office te staan als zijnde ‘lead’ (zoekopdracht). Via deze tool is het mogelijk om automatisch “matchingmails” te versturen. Deze mail kan dagelijks of wekelijks verstuurd ...
    • Zoekopdrachten toevoegen (Koop)

      Pararius Office kan volautomatisch jouw aanbod per mail versturen naar ingeschreven woningzoekers. Zo houdt je geïnteresseerden gemakkelijk op de hoogte. Het toevoegen van woningzoekenden die op zoek zijn naar een koopwoning is erg vergelijkbaar met ...
    • Zoekopdrachten

      Pararius Office kan volautomatisch jouw aanbod per mail versturen naar ingeschreven woningzoekers. Zo houdt je geïnteresseerden gemakkelijk op de hoogte. In dit artikel vind je een uitleg over de mogelijkheden. Soorten leads Leads kunnen op de ...
    • Nieuwbouwproject toevoegen

      Wil je een nieuwbouwproject publiceren? Klik dan hier voor meer informatie. Als je een nieuwbouwproject toe wil voegen dan kun je onder Koop bij het menu “objecten” op “nieuwbouwproject toevoegen” klikken. Zodra je hierop geklikt hebt verschijnt er ...

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.