Objecten toevoegen

Wanneer je een woning nieuw in wilt invoeren ga je naar "Objecten" en klik je op "Object toevoegen".

Ben je op zoek naar een woning die je al eerder hebt ingevoerd? Klik dan op "Object zoeken".

Je krijgt eerst de vraag wat voor object het is. Afhankelijk van jouw keuze krijg je een object invoerpagina te zien die past bij dit soort object. Het is dus belangrijk dat je hier de juiste keuze maakt!
Na het selecteren van de objectsoort, krijg je de mogelijkheid om dit verder te specificeren. Als je klaar bent klik je onderaan op "Meld aan". Dit brengt je naar de object invoerpagina.
Let op: het is belangrijk dat je het juiste soort object selecteert. Het is achteraf niet mogelijk om dit te wijzigen!