Herinnering einddatum contract

Als je een contract hebt gemaakt dan kun je ook automatisch een herinnering instellen als het contract afloopt. Dit kan erg handig zijn! Het is immers erg belangrijk om de ervaringen met de huurder te evalueren met de verhuurder om ontevredenheid te voorkomen. Pararius Office helpt je daar graag bij!

Je kunt een automatische herinnering op twee manieren instellen:

1. Als je een contract maakt met Pararius Office dan vind je onder "Bewerken" of "Maak contract" het tabblad "Opties" de mogelijkheid om "Wij beheren het contract" te activeren. Dit geeft de mogelijkheid om een datum in te voeren. Op deze datum zul je van Pararius Office een notificatie ontvangen. Deze notificatie komt terug in het wereldbolletje (bovenin het scherm).

2. Je kunt een "Taak template" (automatische taak) aanmaken. Meer informatie vind je hier. In de template geef aan wat je wil doen. Hieronder vind je een voorbeeld:
In deze template is er ingesteld dat de taak "Verhuurder nabellen na 270 dagen" automatisch verschijnt als er een nieuw dossier wordt aangemaakt. Deze moet dan na 270 dagen zijn voltooid. Dit houdt in dat deze taak direct op je takenlijst komt maar omdat de takenlijst deze automatisch sorteert zal de taak onderaan de lijst komen. Klik hier voor meer informatie over de Takenbeheerder.