Easynuts gebruiken

Easynuts maakt het je een stuk makkelijker om jouw nieuwe huurders nutsvoorzieningen, telecom en verzekeringen aan te bieden. Via Pararius Office kun je gemakkelijk leads en huurders doorsturen naar Easynuts.
Is dit de eerste keer dat je Easynuts gaat gebruiken? Doorloop dan de stappen zoals hier omschreven.
Dit doe je zo:
  1. Zorg ervoor dat je voor de huurder een contactpersoon hebt aangemaakt. De contactpersonen vind je in de Contacten​. Zorg ervoor dat de contactpersoon is ingevuld met e-mailadres en telefoonnummer. Zo kan Easynuts ook in contact komen met deze persoon.
  2. Vervolgens ga je naar het object waarvoor de producten besteld dienen te worden. Ga naar "Diensten" (in de lichtblauwe balk) en selecteer "Easynuts".

1. In het scherm wat verschijnt kun je selecteren welke producten de huurder wil afnemen. Easynuts zal de huurders slechts informeren over deze producten. De huurder beslist uiteindelijk of de producten ook afgenomen gaan worden! Klik op "Volgende" om naar het volgende scherm te gaan.
  2. In dit scherm kies je de huurder die gebeld moet worden. Als je eigenaren of huurders al gekoppeld hebt aan een woning (klik hier voor een uitleg) dan worden deze al getoond. In de zoekbalk kun je ook zoeken naar de contactpersoon die je wil meesturen in deze aanvraag. Je kunt ook nog opmerkingen achterlaten voor Easynuts. Dit kan handig zijn als de huurder slechts op bepaalde momenten bereikbaar is.
  3. Na het versturen van de aanvraag zal Easynuts aan het werk gaan en jouw huurder contacteren over de mogelijkheden. En natuurlijk krijg je een vergoeding voor het doorsturen van de huurder. De vergoeding hangt af van de producten die besteld zijn. Enkele weken na het aangaan van de overeenkomst (door de huurder) zal Easynuts de vergoeding aan je overmaken.
In jouw dashboard van Easynuts kun je precies bijhouden wat de status is van een aanvraag. Log daarom in bij Easynuts om dit in te zien!