Contactoverzicht

Het overzicht van de contacten vind je onder "Contacten" in de blauwe balk. Je kunt vanaf elke pagina naar de contacten toe. In het menu heb je direct de mogelijkheid om een nieuw contact aan te maken
Door op "zoeken" te klikken, kom je in het contactoverzicht.

Overzicht

In het contactoverzicht zie je de verschillende contacten. Deze zijn gesorteerd in alfabetische volgorde.
Aan de rechterzijde vind je de knop om nieuwe contacten aan te maken. Door het pijltje (aan de rechterzijde in de blauwe knop) aan te klikken, krijg je de mogelijkheid om i.p.v. een persoon een bedrijf, groep of relatie aan te maken.

Als je een contact aanklikt, wordt je meteen meegenomen naar het contact. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden in het contact zelf.
Aan de rechterzijde van elk contact zie je 2 knoppen, een potlood en een prullenbak. Door op het potlood te klikken kun je direct het contact aanpassen. Door op de prullenbak te klikken, verwijder je het contact.

Zoeken en filteren

In de brede zoekbalk kun je snel en gemakkelijk zoeken op contacten. Je kunt dit doen door de naam, het e-mailadres, het telefoonnummer of het adres van de contact in te voeren. Je krijgt direct de zoekresultaten te zien.
Rechts van de zoekbalk staat een knop. Als je hierop klikt, zie je de mogelijkheid om te zoeken op tags of soort contact (persoon, bedrijf, groep of relatie). Een tag voeg je toe aan een contact of is al automatisch toegevoegd als je een contact koppelt als huurder, koper, eigenaar, beheerder of makelaar.

Bulkacties

Het is mogelijk om meerdere contacten tegelijkertijd te selecteren. Vervolgens kun je ze "aanvinken" en in bulkacties op uitvoeren. Er zijn 3 bulkacties mogelijk:
  1. Verwijderen: met deze knop worden de geselecteerde contacten permanent verwijderd
  2. Mailen: je kunt alle geselecteerde contacten direct een mail sturen. Hiervoor wordt je doorgestuurd naar de mailingtool. Meer informatie over de mailingtool vind je hier.
  3. Exporteren: alle geselecteerde contacten worden aangeboden als download (in een Excel-bestand). Let op: IBAN -en paspoortnummer worden i.v.m. privacywetgeving niet in het bestand geplaatst.

Tip: gebruik de filters om de juiste contacten bij elkaar te vinden en gebruik een van de bulkacties om jouw contacten te bereiken.

Voorbeeld:
Het hele jaar door geef jij de contacten met wie je goed contact hebt de tag "kerstkaart".  Aan het einde van het jaar kun je dan met één druk op de knop een adressenlijst maken met al deze contacten.