Dashboard

Dashboard

Wanneer je inlogt via https://crm.parariusoffice.nl kom je op het dashboard van Pararius Office. Hier vind je in één oogopslag:
het nieuwste collegiale aanbod;
de laatst toegevoegde huurobjecten;
jouw eerstvolgende afspraken;
de statistieken van je website.
Je kunt ook teruggaan naar het dashboard door op je eigen naam te klikken. 

Hoe het dashboard eruit ziet is per kantoor verschillend, dit hangt af van de modules die geactiveerd zijn. 

Zodra je met de muiscursor over je naam beweegt zie je jouw naam, kantoornaam, saldo en de opties Persoonlijke instellingen en Systeeminstellingen.
Ook is hier het actuele saldo te vinden. Je kunt saldo ook opwaarderen. Klik hier voor meer informatie over het saldo.



Nieuwste collegiale aanbod
Het nieuwste collegiale aanbod wordt iedere morgen ingeladen vanaf Pararius.nl. Dit vind je tevens terug in de uitwisseling. Gedurende de dag wordt dit aanbod geüpdatet met aanbod van andere kantoren die gebruikmaken van Pararius Office. Het nieuwste collegiale koopaanbod wordt constant geüpdatet met aanbod van andere kantoren die gebruikmaken van Pararius Office.

Agenda
De eerstvolgende vier afspraken uit je Google Agenda worden hier getoond. Je kunt jouw agenda koppelen aan Google Calendar om je agenda te synchroniseren. Zie voor meer informatie: synchroniseren van agenda met Google Calendar.

Statistieken
Wil je zien hoeveel bezoekers je website heeft gehad? Dan kun je Pararius Office koppelen aan Google Analytics.
Je doet dit door op "Koppel Google Analytics account te klikken".

Vervolgens zal er een scherm openen waar je het account kunt koppelen. Het is belangrijk dat je het account selecteert waaraan Google Analytics gekoppeld is. Kom je er niet uit? Laat het dan weten!
Als je het account gekoppeld hebt gekoppeld dan kun je precies zien hoeveel bezoekers je website de afgelopen tijd (per dag) heeft gehad.

    • Related Articles

    • Agenda

      De agenda geeft je toegang tot jouw eigen afspraken en die van jouw collega's. Elke collega dient dan wel een eigen gebruiker te hebben! Met de meest linkse pijltjes is het mogelijk te navigeren door de maanden. Met de rechterpijltjes kun je ...
    • Synchroniseren met de agenda van Outlook (Windows)

      Let op: voordat afspraken in Outlook terecht kunnen komen, dien je eerst de synchronisatie vanuit Pararius Office te activeren. Klik hier voor meer informatie! De gemakkelijkste manier om afspraken in de Outlook agenda en die van Google Calendar te ...
    • Webinar - Optimaliseer je agenda met Pararius Office

    • Buitenlandse woning toevoegen

      Het is mogelijk om een woning in het buitenland in Pararius Office toe te voegen. Deze woning voer je, zoals je gewend bent, in via "Object toevoegen". Het invoeren gaat op dezelfde wijze als een reguliere woning. Voor het toevoegen van een object ...
    • Synchroniseren van de agenda met Google Calendar

      Iedere gebruiker heeft een eigen agenda. Je koppelt per gebruiker in Pararius Office een Google Account en dus per gebruiker een Google Agenda. Iedere gebruiker moet dit zelf doen in zijn/haar persoonlijke instellingen in Pararius Office. Stap 1 Als ...

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.