Contactpagina

In het Contactoverzicht zie je alle contacten die zijn aangemaakt in jouw account. Je kunt hier gemakkelijk het overzicht houden. Door op een contact te klikken kom je op de contactpagina.

Overzicht

Aan de rechterzijde vind je een kort overzicht van dit contact. Hier heb je een aantal mogelijkheden:
  1. Je kunt de gegevens in het contact bewerken.
  2. Je kunt het contact exporteren. Hierdoor zal er een bestand (te openen in Excel) gedownload worden.
  3. Het is ook mogelijk om het contact te verwijderen. Na bevestiging wordt het contact permanent verwijderd.

Wil je notities toevoegen of aanpassen in het contact? Ga dan naar "Bewerken" om naar de notities te gaan. Je dient wel het contact op te slaan om de notities op te slaan!

Contact aanpassen

Klik aan de rechterzijde op "Bewerken" om wijzigingen te kunnen aanbrengen aan het contact. Als je hierop klikt, dan krijg je eenzelfde formulier te zien als wanneer je een nieuw contact aanmaakt.
Je kunt alle velden aanpast naar eigen inzicht. Let er goed op dat je na het maken van wijzigingen op "Bijwerken" klikt. Dit is nodig om de wijzigingen op te slaan.

Koppelmogelijkheden

Op de contactpagina kun je nog zien waar het contact aan gekoppeld is.
Je kunt een contact koppelen aan objecten, bedrijven, groepen, relaties en afspraken. Hieronder zie je hoe je dit doet:
  1. Je koppelt een contact aan een object op het tabblad "Verhuur/Verkoop".  Op deze pagina vind je hier meer informatie over.  Door op de knop "Zoek een object" te klikken, ga je meteen naar het overzicht van de objecten.
  2. Je kunt een contactpersoon onderdeel maken van bedrijven, groepen of relaties. Dit doe je op de pagina van het betreffende bedrijf, groep of relatie. Hierboven lees je daar meer over.
  3. Als een contact is toegevoegd aan een afspraak in de agenda, dan zie je dat terug op de contactpagina. Op deze pagina vind je meer informatie over het maken van afspraken.
  4. Het is ook mogelijk om een Kredietcheck uit te voeren met EDR.  Op deze pagina vind je meer informatie over het uitvoeren van de kredietcheck.
Let op: om gebruik te kunnen maken van deze dienst dien je een aantal zaken toe te voegen aan de privacyverklaring die op je website staat. Hiervoor dien je contact op te nemen met EDR via verkoop@edrcreditservices.nl