Mailingtool

Mailingtool

Vanuit de mailingtool is het mogelijk om gemakkelijk e-mails te sturen naar je contactpersonen. 

Huidige contacten

Aan de linkerzijde kun je de contactpersonen invoeren. Onder "Huidige contacten" kun je contactpersonen uit Contacten toevoegen. Dit zijn dus al emailadressen die je al in je account hebt staan (bijvoorbeeld eigenaren, huurders, kopers, beheerders, makelaarskantoren, woningzoekers etc.). 
Heb je meerdere e-mailadressen toegevoegd aan een contactpersoon? Dan worden alle e-mailadressen toegevoegd aan de mailing.

Onder "Extra e-mailadressen" kun je contactpersonen uit andere bronnen toevoegen aan de mailing. Hier kun je bijvoorbeeld e-mailadressen uit een Excel-bestand toevoegen. 
Let op: alle e-mailadressen dienen gescheiden te worden door een komma!

Huidige objecten

Je kunt gemakkelijk een object uit je account toevoegen aan een pand. Zo kun je bijvoorbeeld al jou zoekers een nieuw object toesturen. Door op "Object toevoegen" te klikken kun je selecteren welke woning(en) je toe wil voegen. Dit doe je per woning die je wil toevoegen. 

Als je de mail elke week wil versturen dan kun je onder "Verzend elke week op deze dagen" de dag selecteren waarop de mailing verstuurd zal worden. Dit kan een handige functie zijn als je elke week een bepaalde mailing wil sturen naar contactpersonen. Een voorbeeld hiervan is als je elke week collega makelaars al jouw beschikbare aanbod wil toesturen.
Let op: als je wil dat Pararius Office wekelijks je mailing verstuurd dan dien je deze wel op te slaan door op "Mailing opslaan" te klikken. 
Als je het vinkje bij "verstuurd al het beschikbare online aanbod" inschakelt dan zal Pararius Office dit aanbod automatisch bundelen in de mailing. Het gaat dan om al het beschikbare aanbod!

Verzenden

Aan de rechterzijde vind je de instellingen voor het verzenden van de mail. Je stelt hier onder andere het onderwerp van de mail en de afzender. De afzender ben jij zelf. Je kunt er dus voor kiezen om hier een ander e-mailadres in te voeren dan dat er standaard al staat. Ook kun je de naam van de afzender (oftewel jijzelf) hier invullen. Dit is ook wat de ontvangende partij als "afzender" ziet. 
Je kunt ook de taal aanpassen naar "Engels". Hierdoor zal automatisch de woninginformatie en handtekening (van jezelf) in het Engels worden toegevoegd aan de mail. 

Bij het "Begeleidend schrijven" kun je de inhoud van de mail invoeren. Dit kan natuurlijk alleen tekst zijn maar het kan ook een afbeelding of linkje zijn. Verder heb je de mogelijkheid om HTML-opmaak toe te voegen aan de mailing. 
Let op: om ervoor te zorgen dat de mail niet in de "spambox" van de ontvanger komt dien je een SPF-record toe te voegen aan je domein. Klik hier voor meer informatie. 
Als je dit SPF-record niet toevoegt dan bestaat de kans dat de mail in de spambox van de ontvanger terecht komt!

Als je klaar bent met de mailing dan kun je rechtsboven op "Mailing verzenden" klikken. De mailing zal dan verzonden worden naar alle gekozen contactpersonen. 

Je kunt natuurlijk ook de mailing opslaan om deze later te versturen. Als je een mail wekelijks wil versturen dan dien je deze altijd op te slaan omdat het anders niet periodiek verstuurd kan worden. 
Met "Mailing laden" kun je natuurlijk een opgeslagen mailing laden. 
Als je dezelfde of vergelijkbare mailing vaker verstuurd dan kun je deze ook opslaan. Hierdoor hoef je deze niet telkens opnieuw aan te maken! 

  • Related Articles

  • Mails die verstuurd worden via Pararius Office belanden in de spambox. Hoe kan ik dit voorkomen?

   Het kan voorkomen dat de mails die je verstuurt in de spambox van de ontvanger komen. Dat is natuurlijk erg vervelend maar in de meeste gevallen gemakkelijk op te lossen! Het versturen van mails vanuit Pararius Office kan gemakkelijk met onder andere ...
  • Bestanden mailen

   In het bestandsbeheer heb je veel mogelijkheden. Op deze pagina vind je hier meer informatie over. Een van deze mogelijkheden betreft het versturen van geselecteerde bestanden in een e-mail. Houdt er rekening mee dat verzonden mails in de spambox van ...
  • Zoekopdrachten

   Pararius Office kan volautomatisch jouw aanbod per mail versturen naar ingeschreven woningzoekers. Zo houdt je geïnteresseerden gemakkelijk op de hoogte. In dit artikel vind je een uitleg over de mogelijkheden. Soorten leads Leads kunnen op de ...
  • Contactoverzicht

   Het overzicht van de contacten vind je onder "Contacten" in de blauwe balk. Je kunt vanaf elke pagina naar de contacten toe. In het menu heb je direct de mogelijkheid om een nieuw contact aan te maken. Door op "zoeken" te klikken, kom je in het ...
  • Bestandsbeheer

   Op meerdere plekken in Pararius Office vind je een "bestandsbeheer". Zo is er een bestandsbeheer te vinden bij objecten, leads, contacten en dossiers. Wij raden je aan om relevante bestanden te uploaden bij het onderdeel dat relevant is. Je kunt ...

  Heb je vragen?

   Mis je iets?

   Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.