Hoe kan ik mijn eigen website koppelen aan Pararius Office?

Het is mogelijk om Pararius Office te koppelen met jouw website. Hierdoor kunnen gegevens uitgewisseld worden tussen jouw Pararius Office account en jouw website.
Door het koppelen van jouw website krijg je toegang tot de volgende mogelijkheden:
  1. Het wordt mogelijk om jouw woningaanbod te publiceren op jouw eigen website. Dit gaat net zo makkelijk als een publicatie op bijvoorbeeld Pararius via het Publicatie-tabblad. De hoeveelheid informatie en welke informatie je op jouw website wil laten zien bepaal je zelf want dit overleg je met jouw websitebouwer.
  2. Je kunt woningzoekers (huur of koop) zich laten inschrijven via een inschrijfformulier. Hier geven zij aan naar wat voor woning zij op zoek zijn en deze informatie wordt gestuurd naar Pararius Office. Na een succesvolle inschrijving kunnen deze woningzoekers automatisch een mail ontvangen met gematcht woningaanbod. Je vindt dit terug bij de Zoekopdrachten. Zo kun je geautomatiseerd woningzoekers op de hoogte houden.
  3. Het is ook mogelijk om contactaanvragen, verhuurderaanvragen en verkoperaanvragen te ontvangen in Pararius Office. Echter kun je de berichten alleen lezen in Pararius Office.
Het koppelen van jouw website van onze API-koppeling kan kostbaar zijn. Daarom stellen we je graag voor aan een aantal websitebouwers die deze koppeling al geïntegreerd hebben en deze dus voor een voordelig tarief aan je kunnen aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Je kunt er ook voor kiezen om alsnog aan de slag te gaan met de API-koppeling. Vraag dan de meest recente versie van onze API-documentatie bij ons op!
Om de koppeling werkend te krijgen heb je een wachtwoord (API-key) nodig. Deze verstrekken we enkel aan jou en niet direct aan jouw websitebouwer. Dit doe we om misbruik te voorkomen.