Dossier aanmaken via object

Een dossier aanmaken gaat het gemakkelijkste via een object.
In het tabblad "verhuur" vind je de mogelijkheid om een contactpersoon te koppelen als "huurder". Als dit contactpersoon al is ingevoerd selecteer je "Bestaande huurder" om die contactpersoon te koppelen. Wanneer de contactpersoon nog niet is ingevoerd selecteer je "Nieuwe huurder" en voer je de benodigde
informatie in. De benodigde informatie hangt af van wat je op dit moment met het dossier wil doen. Wil je het dossier alleen aanmaken? Dan volstaat basisinformatie. Wil je meteen een huurovereenkomst maken? Dan kun je het beste zoveel mogelijk informatie invoeren.
Vergeet niet om ook een eigenaar in te vullen zodat het dossier compleet wordt!

Een contactpersoon maak je aan via Contacten en kun je op meerdere manieren gebruiken. Ook "lead" is een contactpersoon die je kunt koppelen aan een object!
Is jouw website gekoppeld aan Pararius Office? Laat mensen zich dan inschrijven via een formulier op jouw website. Hoe meer gegevens woningzoekers zelf invullen, hoe minder je hoeft te doen om een dossier compleet te maken!