Instellen handtekeningvelden in template

Instellen handtekeningvelden in template

Het is mogelijk om ondertekenaars te dwingen de handtekening op een bepaalde locatie in het document te zetten. Dit doe je door zogenoemde "handtekeningvelden" aan te wijzen via een code die je in het document plaatst. Pararius Office plaatst deze codes in jouw document zodat Zynyo dit herkent en er vervolgens voor zorgt  dat de handtekening van ondertekenaars daar geplaatst wordt. 

In de standaard huur -en koopovereenkomsten zijn deze velden al (onzichtbaar) toegevoegd dus je hoeft ze daar niet meer toe te voegen. 

Hoe werkt het?

Op de locatie waar de handtekening moet komen, plaats je de code voor een handtekeningveld. De code die je gebruikt is afhankelijk van wie er moet gaan tekenen. De code wordt opgebouwd door een variabele die aangeeft wie er moet gaan tekenen en het stuk dat Zynyo aanstuurt. Hieronder zie je een overzicht van de variabelen die je kunt gebruiken voor welke type ondertekenaar.

Variabele
Reden
landlord
eigenaar van het object (verhuurder/verkoper)
tenant
huurder
occupant
bewoner
buyer
koper
management_company
beheerder
broker
makelaar
guarantor
borgsteller

De code moet er zo uit komen te zien: 

[*VARIABELE*_digitalsigning_signature]
Het stukje *VARIABELE* dien je dus in te vullen met een variable die hierboven staat.
Als er meerdere ondertekenaars van hetzelfde type gaan tekenen (zoals meerdere huurders) moet je een zogenoemde "loop" voor en achter plaatsen. Dat zou er zo uit moeten zien: [loop=*VARIABELE*][*VARIABLE*_digitalsigning_signature][endloop=*VARIABELE*]. Dit is handig omdat het ervoor zorgt dat Pararius Office dan voor elke ondertekenaar een eigen handtekeningenveld creĆ«ert. 
Tip: in de templates van Pararius Office zijn allerlei handige trucjes toegepast zoals een onzichtbare tabel op de plek waar handtekeningen. We raden aan om bij de standaard templates af te kijken!

Toevoegen template

Het maken van een eigen template kan een complex klusje zijn. Op deze pagina vind je een uitleg over hoe je dit kunt doen. 
We helpen je natuurlijk graag met het in elkaar zetten van een template. Neem contact met ons op en stuur ons jouw template. Wij zorgen ervoor dat hij naar behoren werkt in Pararius Office!

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.