Hoe krijg ik de vergoeding van Easynuts uitbetaald?

Als je een contactpersoon hebt doorgegeven aan Easynuts dan krijg je, na het succesvol afsluiten van de contracten, een vergoeding. Klik hier voor meer informatie over het doorsturen van contactpersonen naar Easynuts.

De status van de aanvraag kun je altijd terugvinden in het portaal van Easynuts. Hier kun je precies zien wanneer Easynuts contact heeft gehad met contactpersoon. Ook vind je hier de uiteindelijke hoogte van de vergoeding.

Easynuts handelt de vergoedingen af. De vergoedingen worden elke week door Easynuts uitbetaald. Hier heeft Pararius Office geen inzicht in.