Digitaal ondertekenen instellen

Een document ondertekenen kan op verschillende manieren. Vanuit Pararius Office is het mogelijk om digitaal een handtekening te laten zetten door betrokkenen. Deze dienst wordt aangeboden door Zynyo en is direct geïntegreerd in Pararius Office. Voordat je gebruik kunt maken van deze dienst, dien je deze te activeren. Dit proces gaat automatisch en kan snel worden afgerond. Hieronder leggen we je uit wat je moet doen!

In de Systeeminstellingen vind je de instellingen voor "Digitaal ondertekenen". Hier activeer je deze functionaliteit ook maar kun je ook de instellingen wijzigen.

Instellen

Door op de knop "Digitaal ondertekenen instellen" te klikken start je het proces.

Accountgegevens

Je vult hier de gegevens in die de koppeling zal activeren. Deze velden worden automatisch ingevuld met jouw gegevens. Je kunt dit natuurlijk ook wijzigen.

De contactpersoon die je hier invoert, wordt ook contactpersoon voor Zynyo.

Bedrijfsgegevens

Vervolgens dien je de Bedrijfsgegevens in te vullen. Ook deze velden worden automatisch ingevuld met de gegevens die beschikbaar zijn in jouw account. Deze informatie is belangrijk voor de facturatie door Zynyo.
De facturatie zal via Zynyo lopen. Voor vragen kun je contact opnemen met Pararius Office.
Aan de rechterzijde kun je jouw logo uploaden. Dit logo wordt ook getoond op de mails die Zynyo verstuurd naar ondertekenaars. Ook kun je hier de kleuren kiezen die gebruikt worden in de mails die verstuurd worden en op de ondertekenpagina.

Zo zien de kleuren in de mail er dan uit:

Vanuit Zynyo worden er uitnodigingen, bevestigingen, herinneringen en informatie over mislukte pogingen per mail verstuurd naar de betrokken partijen (waaronder jij).

Abonnement

Vervolgens kies je een eventueel abonnement. Om gebruik te maken van de dienst van Zynyo betaal je een laag bedrag per getekend document en eventuele aanvullende ondertekenmethodes. Je kiest voor het "Basis-abonnement" of het "Plus-abonnement".
  1. Het "Basis-abonnement" kost niks per maand. Je betaalt voor elk document dat je wil ondertekenen. Je kunt vervolgens kiezen voor een aanvullende ondertekenmethode (zoals IDIN of SMS).
  2. Het "Plus-abonnement" kost €15,- per maand. Je betaalt dan een nog lager bedrag per document wat je wil laten ondertekenen. Dit is dus voordeliger als je veel documenten per maand wil laten ondertekenen! Ook kun je nog steeds kiezen voor een aanvullende ondertekenmethode (zoals IDIN of SMS).

Let op:
De facturatie zal geschieden door Zynyo. Vragen over de facturatie of facturen kun je stellen aan Pararius Office!

Instellingen

Je kunt het ondertekenproces verder personaliseren door de instellingen te veranderen. Deze instellingen zullen gelden voor alle ondertekenverzoeken!

Samenvatting

Op de laatste pagina zie je een overzicht van de ingevoerde informatie en het gekozen abonnement. Op deze pagina dien je ook akkoord te gaan met de voorwaarden en verwerkersovereenkomst. Je kunt op de tekst klikken om de documenten in te zien. Klik op "Activeer digitaal ondertekenen" om de functionaliteit te activeren!