Systeeminstellingen

Systeeminstellingen

Bedrijfsinstellingen

Hier vul je je bedrijfsinformatie aan.  De gegevens die je hier invoert worden ook gebruikt in documenten die je genereert en met exportpartners. Goed om te weten: sommige velden kunnen alleen met behulp van de helpdesk gewijzigd worden (bijvoorbeeld adresgegevens).



Partners
Soms is voor het koppelen met een van onze partners een “ID” of “token” vereist. Dit vul je in op deze pagina. Neem contact op met de helpdesk als je de code van de partner niet weet.

Bedrijfshandtekening
Vul een bedrijfshandtekening in die standaard wordt gebruikt voor alle uitgaande mails vanuit Pararius Office. Deze handtekening overschrijft de persoonlijke handtekeningen van alle gebruikers. De persoonlijke handtekening vind je terug in de Persoonlijke instellingen.

Systeeminstellingen

Hier vind je alle opties voor objecten, foto’s, sms en nieuwsbrief.

Opties object
  1. Language order
    Geef hier aan in welke taal je de objectomschrijving eerst wilt tonen. Je kunt kiezen voor de volgorde Nederlands-Engels of Engels-Nederlands.
  2. Toon postcodes op objecten zoekpagina
    Schakel postcodes in het objectenoverzicht in of uit.
  3. Standaard ingevulde stad
    Heb je veel aanbod in dezelfde stad, dan kun je hier een standaard stad selecteren waarin het aanbod wordt getoond in het objectenoverzicht. Deze stad zal dan standaard ingevoerd staan in het zoekfilter op de “Object zoeken”-pagina. 
  4. Standaard beschikbaarheid
  5. Hier heb je de mogelijkheid om ‘nu beschikbaar’ of ‘beschikbaar binnen 2 maanden’ standaard ingevoerd te hebben in het zoekfilter op de “Object zoeken”-pagina. Verder kun je de volgende opties instellen:
    1. Verberg exacte adresgegevens in de uitwisseling; Hiermee worden geen huisnummers en toevoegingen gedeeld van jouw objecten in de Uitwisseling.
    2. Beschrijvingen van foto's van huurobjecten inschakelen;
    3. Beschrijvingen van foto's van koopobjecten inschakelen.
Foto opties
Je kunt ervoor kiezen om een watermerk toe te voegen aan alle objectfoto’s die op jouw website worden geplaatst. Dit watermerk wordt aan de rechteronderzijde van de foto geïmplementeerd. Dit wordt alleen toegepast op de foto's voor je eigen website.

Sms- en e-mailopties
Stel opties in voor sms en e-mail. Kies voor een standaard template om gemakkelijk en snel een sms of e-mail te versturen naar een contactpersoon of maak een eigen template aan via de template tool

Nieuwsbrief opties
Woningzoekenden die zijn ingeschreven in Pararius Office kunnen automatisch jouw woningaanbod ontvangen dat overeenkomt met hun woonwensen. Bij deze optie kun je de afwijking in prijs instellen op basis van een percentage.
Tip: Qua percentages raden wij een minimum afwijking van 0% en een maximum van 120% aan. 

Tags

Hier stel je de automatische tags in. Deze tag wordt meegegeven aan een contactpersoon als deze gekoppeld wordt aan een bepaald element binnen een object of dossier. Voeg je bijvoorbeeld een eigenaar toe aan een woning, dan krijgt deze contactpersoon automatisch een tag. 

Pararius Website Leads
Als gebruiker van Pararius Office en Pararius kun je aanvragen (contact -en bezichtigingsaanvragen) direct in Pararius Office laten komen. Naast de aanvragen die je per mail van Pararius ontvangt, ontvang je de gegevens van de woningzoekers ook direct in Pararius Office. De aanvragen komen terecht in Zoekopdrachten.
Let op: de aanvragen komen pas binnen als je Pararius Website Leads inschakelt. Aanvragen worden niet met terugwerkende kracht geïmporteerd.

    • Related Articles

    • Persoonlijke instellingen

      Als je met de muis over jouw inlognaam gaat dan krijg je een aantal mogelijkheden te zien: hier tref je onder meer persoonlijke instellingen, Systeeminstellingen, jouw huidig saldo & uitloggen. Saldo Het is mogelijk om je saldo op te waarderen. Met ...
    • Digitaal ondertekenen instellingen

      Op een eerder moment is digitaal ondertekenen geactiveerd voor jouw organisatie. Hier zijn ook alle relevante instellingen toegepast. Om deze instellingen te wijzigen dien je opnieuw de stappen, die eerder doorlopen zijn, door te lopen. Op deze ...
    • Agenda

      De agenda geeft je toegang tot jouw eigen afspraken en die van jouw collega's. Elke collega dient dan wel een eigen gebruiker te hebben! Met de meest linkse pijltjes is het mogelijk te navigeren door de maanden. Met de rechterpijltjes kun je ...
    • Mailinstellingen

      Zodra een woningzoekende zich op jouw website inschrijft komt deze in Pararius Office te staan als zijnde ‘lead’ (zoekopdracht). Via deze tool is het mogelijk om automatisch “matchingmails” te versturen. Deze mail kan dagelijks of wekelijks verstuurd ...
    • Digitaal ondertekenen instellen

      Een document ondertekenen kan op verschillende manieren. Vanuit Pararius Office is het mogelijk om digitaal een handtekening te laten zetten door betrokkenen. Deze dienst wordt aangeboden door Zynyo en is direct geïntegreerd in Pararius Office. ...

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.