Tools

Onder de knop "Tools" vind je nog een aantal handige mogelijkheden. Hieronder vind je een korte uitleg over de belangrijkste tools.

Contacten

Onder "Contacten" vind je alle ingevoerde contactpersonen.

Mailingtool

Via de mailingtool kun je objecten of algemene mails eenmalig of periodiek verzenden. Ook kun je bijvoorbeeld mails sturen naar een groot aantal contacten.

Bestandsbeheer

Hier kun je allerlei soorten bestanden uploaden naar Pararius Office. Deze bestanden zullen dan gemakkelijk terug te vinden zijn. Als je bepaalde bestanden wil mailen kun je een bestand selecteren en vervolgens de optie ‘mail selectie’ selecteren.

Online/offline overzicht

Hier vind je een overzicht van de objecten die per maand online zijn geplaatst en offline zijn gehaald. Dit geldt alleen voor jouw eigen website (het vinkje “Online op de site”) bij de “Online opties” bij ieder object.
Door rechtsboven een maand te selecteren heb je inzichtelijk welke woningen je per maand online zet (nieuw aanbod) of offline haalt (verhuurd/verkocht hebt).