Sleutelbord

Hier kun je aangeven wanneer je sleutels uitleent van een bepaald object. Indien zowel het object als de contactpersoon in Pararius Office zijn geregistreerd kun je hier binnen enkele seconden een overzicht maken van uitgeleende sleutels in combinatie met het bijbehorende object en contactpersoon.
Een sleutellabel voeg je toe aan het object in het tabblad "Overig".
Het sleutelbord werkt middels in -en uitchecken. Je vult het adres (waarvan je de sleutel gaat uitlenen) in en je selecteert de persoon die de sleutel gaat meenemen. Let op: deze persoon moet wel als contactpersoon in Pararius Office staan.

Vervolgens klik je op “Opslaan” en de sleutel is uitgeleend.
Om de sleutel weer als teruggebracht te registreren klik je op het kruisje achter de registratie.

Een overzicht van teruggebrachte sleutels vind je onder “Recent teruggebracht”.
Aan de onderkant van deze pagina vind je de mogelijkheid om een overzicht te maken van de sleutels.

• Related Articles

• Tabbladen bij object

Bij elk object zie je een aantal tabbladen. Per tabblad vind je verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Voor de volgende tabbladen kun je naar aparte artikelen: Object Advertentie Publicaties Zaken Verhuur/Verkoop Taken Diensten Templates ...