Publiceren en depubliceren

Publiceren en depubliceren

Nadat je een object hebt toegevoegd, ga je meer informatie invoeren over het object.

Het Object (de basisgegevens van de onroerende zaak), de Advertentie (wat betrekking heeft op jouw objectpresentatie) en de Publicaties zijn 3 verschillende schermen en hebben dus verschillende instructies:
 1. Een instructie over het invoeren van het Object vind je hier.
 2. Een instructie over het invoeren van een Advertentie vind je hier.
 3. Een instructie over het publiceren vind je hieronder.
Het publiceren van een object is verdeeld in drie onderdelen: het Object, de Advertentie en de Publicaties. Het object bestaat uit informatie die betrekking heeft op de onroerende zaak, zoals bijvoorbeeld het adres, het aantal (slaap/bad)kamers, mogelijke buitenruimtes en de oppervlakten. De Advertentie is het deel wat vaker kan veranderen, zoals de verhuur- of verkoopprijs, de aanbiedingstekst en de media. Bij de Publicaties regel je de publicatie van het object..

Bovenaan de pagina vind je altijd de mogelijkheid om tussen de drie onderdelen te navigeren.


Publiceren

Op deze pagina regel je de uiteindelijke publicatie naar Pararius en Huurwoningen.nl. Door op de knop te klikken wordt de woning direct gepubliceerd. De woning zal dan binnen enkele minuten zichtbaar zijn op de platformen. 


De woning dient echter wel te voldoen aan de toelatingseisen. Als je een woning wil publiceren, dan zie je op deze pagina het ook als de woning nog niet voldoet aan de toelatingseisen. Door op de foutmelding te klikken, wordt je automatisch meegenomen naar het veld dat leeg is gebleven. Als alle foutmeldingen zijn opgelost, dan wordt de woning gepubliceerd!

Verhuurd onder voorbehoud

Een woning kan ook als "verhuurd onder voorbehoud" worden gepubliceerd. Dit kun je aanpassen in het Advertentie-tabblad onder "Beschikbaarheid". Normaal gesproken staat dit veld op "Te huur" maar dit kun je dus aanpassen. Nadat je dit hebt aangepast, klik je aan de rechterzijde op "Opslaan" om de wijziging door te voeren. 

Let op: een woning die "verhuurd onder voorbehoud" is, kan niet op Huurwoningen.nl worden gepubliceerd. Als je de woning wel hebt gepubliceerd, dan wordt deze niet weergegeven op Huurwoningen.nl.

Depubliceren

Om een woning offline te halen, heb je 2 mogelijkheden. Hieronder leggen we het je kort uit.

1. Afmelden

De woning is verhuurd en je hebt een huurder gevonden. Je wilt de woning nu van de platformen af halen zodat woningzoekers niet meer kunnen reageren. Dit doe je door aan de rechterzijde op "Object is verhuurd" te klikken. 

Er wordt gevraagd om wat extra informatie. Als je deze hebt ingevoerd, is de woning succesvol afgemeld en geregistreerd als verhuurd. 

2. Intrekken

Als het niet is gelukt om de woning te verhuren, kun je de woning intrekken. De woning wordt dan direct van de platformen afgehaald.  • Related Articles

  • Object-tabblad

   Nadat je een object hebt toegevoegd, ga je meer informatie invoeren over het object. Het Object (de basisgegevens van de onroerende zaak), de Advertentie (wat betrekking heeft op jouw objectpresentatie) en de Publicaties zijn 3 verschillende schermen ...
  • Advertentie-tabblad

   Nadat je een object hebt toegevoegd, ga je meer informatie invoeren over het object. Het Object (de basisgegevens van de onroerende zaak), de Advertentie (wat betrekking heeft op jouw objectpresentatie) en de Publicaties zijn 3 verschillende schermen ...

  Heb je vragen?

   Mis je iets?

   Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.