Object wijzigen

Object wijzigen

Het kan voorkomen dat je een object, voor of na publicatie, wil aanpassen omdat je bijvoorbeeld meer informatie wil tonen, correcties wil uitvoeren of de advertentie een andere insteek wil geven. 

Je voert de wijziging door in de velden waarvan je de informatie wil aanpassen. Als je klaar bent met het doen van wijzigingen op de pagina dan dien je altijd op "Opslaan" te klikken. Deze knop vind je aan de rechterzijde. 


Een wijziging wordt automatisch doorgegeven aan de verschillende platformen. Na het opslaan hoef je hier niks voor te doen!
Controleer na het wijzigen de "Publicaties" pagina. Op deze pagina worden eventuele foutmeldingen getoond!
Het kan zijn dat het wijzigen langer duurt dan verwacht of dat het niet het beoogde effect heeft. Een aantal veelvoorkomende problemen hebben we hieronder opgesomd:
 1. De wijziging komt niet door op jouw eigen website: het kan even duren voordat een wijziging of publicatie zichtbaar is op jouw website. Dit wordt bepaald door de websitebouwer (het mag maximaal tot eenmaal per kwartier). Ook al het langer duurt zou je navraag kunnen doen bij jouw websitebouwer. 
 2. De wijziging komt niet door op TIARA/Funda: het verwerken kan altijd even duren (soms tot een uur). Controleer op de "Publicaties" pagina of er geen foutmeldingen zichtbaar zijn. Soms geeft een wijziging een conflict en dien je aanpassingen te doen. 
 3. Na het wijzigen van de foto's zijn deze verdwenen op Funda: wanneer je na publicatie de foto's wijzigt worden deze opnieuw aangeboden aan TIARA/Funda. Het kan voorkomen dat er tijdelijk geen foto's zichtbaar zijn bij de advertentie. Deze situatie corrigeert zichzelf na ongeveer een half uur.

  • Related Articles

  • Tabbladen bij object

   Bij elk object zie je een aantal tabbladen. Per tabblad vind je verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Voor de volgende tabbladen kun je naar aparte artikelen: Object Advertentie Publicaties Zaken Verhuur/Verkoop Taken Diensten Templates ...
  • Objecten toevoegen

   Wanneer je een woning nieuw in wilt invoeren ga je naar "Objecten" en klik je op "Object toevoegen". Ben je op zoek naar een woning die je al eerder hebt ingevoerd? Klik dan op "Object zoeken". Je krijgt eerst de vraag wat voor object het is. ...
  • Contactpagina

   In het Contactoverzicht zie je alle contacten die zijn aangemaakt in jouw account. Je kunt hier gemakkelijk het overzicht houden. Door op een contact te klikken kom je op de contactpagina. Overzicht Aan de rechterzijde vind je een kort overzicht van ...
  • Objecten invoer

   Nadat je een object hebt toegevoegd, ga je meer informatie invoeren over het object. Het Object (de basisgegevens van de onroerende zaak), de Advertentie (wat betrekking heeft op jouw objectpresentatie) en de Publicaties zijn 3 verschillende schermen ...
  • Webinar - Het invoeren van objecten is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

  Heb je vragen?

   Mis je iets?

   Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.