Nieuwbouwproject toevoegen

Nieuwbouwproject toevoegen

Wil je een nieuwbouwproject publiceren? Klik dan hier voor meer informatie.
Als je een nieuwbouwproject toe wil voegen dan kun je onder Koop bij het menu “objecten” op “nieuwbouwproject toevoegen” klikken. Zodra je hierop geklikt hebt verschijnt er een venster waarin je de naam van het project, de postcode en de stad in kunt voeren. Als je vervolgens op "Add" klikt wordt een nieuw venster geopend met daarin de algemene informatie over het project. Vervolgens dien je de volgende velden toe te voegen:
  1. Informatie
    1. Basis informatie: hier vul je de project naam, adresgegevens en aantal eenheden in. Ook geef je aan of het om nieuwbouw gaat of om bestaande bouw. Als er al een projectwebsite is aangemaakt dan kan die ook hier ingevoerd worden.
    2. Optie online
      1. Label: door het project een label mee te geven geef je aan onder welke categorie deze woning valt. Het label wordt doorgegeven aan jouw website (als deze gekoppeld is). Enkel de labels verhuurd/verkocht onder voorbehoud en verhuurd/verkocht worden ook gedeeld met externe partners (behalve met Funda).
      2. Elk platform waar je betaalt voor een plaatsing heeft een separaat vinkje dat je aan kunt vinken om het project op dit platform te plaatsen. Als je het project weer wil afmelden dan vink je het vinkje uit.
      3. Het project kun je ook op “gratis” partners plaatsen. Dit doe je door het vinkje “Publiceer” aan te vinken. Als je het project weer wil afmelden dan vink je het vinkje uit.
      4. Objecten kunnen gedeeld worden op social media. Het is dan wel noodzakelijk om de koppeling naar de website te activeren. Om het object op social media te plaatsen klik je op het logo van het social medium. Als je geen logo’s ziet dan kun je contact opnemen met de helpdesk.
      5. Meer informatie over de externe partners en hoe je deze activeert vind je bij de export opties.
    3. Maten: hier heb je de mogelijkheid om de inhoud, het woonoppervlak en het perceeloppervlak van zowel het kleinste als het grootste object van het project.
    4. Prijsinformatie: hier kun je aangeven of de woningen van het project koopwoningen, huurwoningen of beide zijn. Direct hieronder heb je de mogelijkheid om de koopprijzen en de huurprijzen in te voeren.
    5. Start bouw/Oplevering
      1. Hier heb je de mogelijkheid om de verwachte bouw en oplevering van het project aan te geven. Tevens heb je hier de mogelijkheid om een omschrijving te geven voor de oplevering en de start van de bouw.
  2. Woningtypen
    1. Voeg woningtype toe
      1. Zodra je hierop klikt verschijnt er een blok met ‘Voeg woning toe’ bovenaan. Hier kun je de naam van de woningtypen invoeren evenals de hoeveelheid units die hiervan gebouwd worden en de hoeveelheid units die nog beschikbaar (vrij) zijn. Zodra je op “Toevoegen” klikt ga je door naar een nieuwe pagina waar je de gedetailleerde informatie over het woningtype kunt invullen.
    2. Basisinformatie: de basisinformatie wordt automatisch overgenomen van het project en van wat je hebt ingevoerd bij ‘Voeg woningtype toe’’.
      1. Online opties
        Het is niet mogelijk om een woningtype los online te plaatsen.
      2. Type
        Hier kun je het soort object invullen. Na het invullen verschijnen er twee nieuwe keuzevakken. Hiermee kun je  het soort woning en de type van het object invoeren. Dit type wordt ook zo op Funda geplaatst.
      3. Prijsinformatie
        Hier is het mogelijk om aan te geven of het koopobjecten of huurobjecten betreft. Let op: het is niet mogelijk om Koop en Huur gelijktijdig aan te hebben staan. Als het om huurobjecten en koopobjecten gaat voor hetzelfde type dan zul je het woningtype twee keer aan moeten maken.
    3. Overige tabbladen
      1. In de overige tabbladen kun je de gegevens invoeren die relevant zijn voor deze woning. In sommige gevallen kun je bepaalde opties niet selecteren omdat dit niet van toepassing is voor dit project.
      2. Hierbij worden de keuzeopties gehanteerd die ook terug te vinden zijn bij reguliere woningen. Als je hier vragen over hebt dan kun je op de pagina’s voor huurobjecten of koopobjecten bekijken. 

In de video hieronder laten we je zien hoe je een nieuwbouwproject toevoegt. 


    • Related Articles

    • Nieuwbouwproject publiceren

      Voordat een nieuwbouwproject gepubliceerd kan worden moet deze eerst toegevoegd worden. Klik hier voor meer informatie. Let op: een nieuwbouwproject kan alleen op TIARA/Funda aangemeld worden. Hiervoor dien je een TIARA-licentie te hebben.  Een ...
    • Objecten toevoegen

      Wanneer je een woning nieuw in wilt invoeren ga je naar "Objecten" en klik je op "Object toevoegen". Ben je op zoek naar een woning die je al eerder hebt ingevoerd? Klik dan op "Object zoeken". Je krijgt eerst de vraag wat voor object het is. ...
    • Zoekopdrachten toevoegen (Koop)

      Pararius Office kan volautomatisch jouw aanbod per mail versturen naar ingeschreven woningzoekers. Zo houdt je geïnteresseerden gemakkelijk op de hoogte. Het toevoegen van woningzoekenden die op zoek zijn naar een koopwoning is erg vergelijkbaar met ...
    • Zoekopdracht toevoegen (Huur)

      Een zoekopdracht is een woningzoeker (contactpersoon) die je wil "matchen" met woningen. Dit doet Pararius Office volautomatisch en het is ook mogelijk om de woningzoeker hier direct, per mail, van op de hoogte te stellen.  Een zoekopdracht is altijd ...
    • Taak toevoegen

      Een taak toevoegen kun je doen vanuit elk deel van Pararius Office. Je gaat met je muis naar de knop "Taken" en klikt op "Taak toevoegen".  Een taak bouw je op in meerdere onderdelen. De onderdelen waar een sterretje (*) achterstaan moet je invullen ...

    Heb je vragen?

      Mis je iets?

      Geef aan ons door wat je mist of wat onduidelijk is! We zullen dan ons best doen om jouw suggesties te verwerken.